Çapkın olmaları ile ön plana çıkan burçlar merak ediliyor. Bu burçlar çok flörtöz ve bağlanmayı sevmezler. Peki hangi burçlar çok çapkın. Çapkın burçlara dikkat! Bu burçlar doğuştan çapkın...

ikizler

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)
İkizler burcu erkekleri çok sosyal olmalarından dolayı asla yerlerinde durmazlar. Onlar her şeyden çok kolay ve çabuk sıkılabilir. Tek bir kişiye bağlı kalmak onlar için neredeyse imkansız olabilir. İkizler burcu erkeği insanlarla oyun oynamayı sever. Sadece sıkılmamak ve hayatına heyecan katmak için aldatmayı yönelebilir.

aslan

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)
Cömert ve eğlenceli Aslan burcu erkeleri kaçsalar bile kovalanırlar. Aldatmayı da aşk için yaptım diyebilirler. Çoğu zaman görünüşleriyle dikkat çeken Aslanlar, flört etmeyi eğlenceli bir oyun gibi görebilir. Aslan burcu erkeğinin kararsız tavırlarıyla mücadele etmek zordur.

kova

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT)
Özgürlüklerine düşkün, arkadaş canlısı, eğlenceyi seven, akıl oyunları konusunda usta olan Kova erkeklerini eve bağlamak oldukça zordur. Kovalar, ikili ilişkilerin özgürlüğünü kısıtlayacağını düşündüğü için ciddi bir ilişki yaşamak istemez. 

balık

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)
Balık erkekleri romantiktir ve ona hayır diyebilecek kadın sayısı çok azdır. Gel gitleri, bakışları, sözleri, gizemli yanları, sabah söylediğini akşam unutan halleri kadınları çeker. Her limanda bir sevgili sözü tam da Balık erkekleri için söylenmiştir.

Haber Merkezi