Çankaya Belediyesi, eğitim-öğretim yılının kapanışına kısa süre kala öğrenciler için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yakupabdal Mahallesi Aziz Altıpınar Ortaokulu öğrencileri, Çankaya Belediyesi Çocuk Meclisi Birimi tarafından Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen Uçurtma Şenliği’nde bir araya gelerek erken karne sevinci yaşadı.

Çankaya’dan öğrencilere erken karne sürprizi - 2

Gökyüzü uçurtmalarla renklendi

Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, uçurtmalarını gökyüzüne bırakarak keyifli anlar yaşadı. Açık havada arkadaşlarıyla vakit geçiren çocuklar, eğitim döneminin yoğun temposunu geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı.

Ankara Motosiklet ve Bisiklet Fuarı kapılarını açtı
Ankara Motosiklet ve Bisiklet Fuarı kapılarını açtı
İçeriği Görüntüle

Çankaya’dan öğrencilere erken karne sürprizi - 3

Oyun ve etkinliklerle doyasıya eğlence

Şenlik boyunca çeşitli oyunlar ve etkinliklerle eğlenen öğrenciler, hem sosyal becerilerini geliştirme hem de birlikte vakit geçirme fırsatı buldu. Etkinlik alanında oluşan renkli görüntüler, çocukların neşesini ve heyecanını yansıttı.

07

Moral ve motivasyon kaynağı oldu

Eğitim-öğretim yılının son günlerine yaklaşılırken düzenlenen Uçurtma Şenliği, öğrencilere moral ve motivasyon sağladı. Dayanışma ve paylaşım duygularını güçlendiren etkinlik, çocukların unutamayacağı bir gün yaşamalarına katkı sundu.

Muhabir: Eren Güvendik