Çankaya Belediyesinin spor merkezleri, komşularına dört mevsim hizmet etmeye devam ediyor. Her yaştan vatandaşın yararlanabildiği spor merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu vardı. Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi, Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzu ve Bülent Ecevit Buz Sporları Salonu Çankayalıların ilgi odağı oldu. 

2024 03 23 İşletme Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu Ve Spor Mer... (1)
AİLECE BUZ PATENİ KEYFİ

2 bin 752 metrekare alan üzerine inşa edilen Bülent Ecevit Buz Sporları Salonu'nda vatandaşlar, 578 metrekarelik buz pistinde paten keyfi yaşadı. Her yaştan vatandaşın paten kaydığı pistte aileler de çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Tesiste özel ve grup derslerinin dışında serbest seanslarda da buz pateni yapılabiliyor. Buz hokeyi eğitimlerinin de verildiği salonda ayrıca aerobik, pilates gibi farklı aktiviteler de yer alıyor.

2024 03 23 İşletme Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu Ve Spor Mer...
SAĞLIK VE EĞLENCE BİR ARADA

Çankaya'da köşe bucak temizlik Çankaya'da köşe bucak temizlik

Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi ile Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzu da hafta sonunu değerlendirmek isteyen Çankayalıların tercihi oldu. Kapalı yüzme havuzunda yüzme dersi alan minikler uzman eğitmenleri rehberliğinde ve çocuk gelişim uzmanı ile sağlık personeli refakatinde derslere katılıyor. Hafta sonları 300 öğrencinin kurslardan yararlandığı spor merkezlerinde 11 eğitmen yüzme dersi veriyor. Yetişkinler için de hafta içi ve hafta sonu serbest yüzmek ve ders almak isteyenlerin yanı sıra antrenör eşliğinde aqua gym eğitimleri de devam ediyor. Pazartesi dışında haftanın her günü 07.00 ve 22.00 arasında açık olan spor merkezleri sadece havuzlarıyla değil, reformer pilates, oryantal aerobik, zumba, yoga, fitness, ve minikler için cimnastik dersleriyle de ön plana çıkıyor. Ebeveynlerin spor yaparken çocukların da eğlenceli vakit geçirebildiği tesisler hem spor yapmak hem de sosyalleşmek isteyen Başkentlilerin uğrak noktası oluyor.