Çankaya Belediyesi çocuk birimleri, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin hazırladığı yılsonu gösterisi düzenledi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "İlk Sahnem" etkinliğinde Çankaya Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de minikleri yalnız bırakmadı.

2024 06 05 Sosyal Yardım Yaşar Kemal Kültür Merkezi İlk Sahnem Müzik Ve ... (3)

Çankaya Belediyesi Sokullu ve Bayraktar Gelişimsel Oyunevi, Çayyolu ve Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi ve 23 Nisan Çocuk Evi öğrencileri tarafından hazırlanan bale gösterisi ve müzik dinletisine çocukların aileleri de büyük ilgi gösterdi.

Çankaya'da ''Plastiksiz Temmuz'' Çankaya'da ''Plastiksiz Temmuz''

2024 06 05 Sosyal Yardım Yaşar Kemal Kültür Merkezi İlk Sahnem Müzik Ve ... (4)

ÇOCUKLARDAN MÜZİK VE DANS DOLU PERFORMANS

Çello Orkestrası ile açılışı yapılan etkinlikte ilk olarak Bayraktar ve Sokullu Gelişimsel Oyunevlerinin 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri bale gösterisiyle sahne aldı. Ardından Çayyolu Çocuk Atölyesi Orman ve Su Perileri bale gösterisi ve hareketli danslarıyla izleyiciyle buluştu. Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi ve 23 Nisan Çocuk evi mevsimler temalı bir bale gösterisi sergiledi.

2024 06 05 Sosyal Yardım Yaşar Kemal Kültür Merkezi İlk Sahnem Müzik Ve ...

Kırkkonaklar Çocuk Atölyesi yaz ve sonbahar, 23 Nisan Çocukevi ise ilkbaharı temsil eden performanslarıyla beğeni topladı. Konuk grup Lamia Sanat Akademisi öğrencilerinin hazırladığı gösteri izleyicilere keyifli anlar yaşatırken gecenin sonunda, bale öğretmenlerinin kış temalı gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

2024 06 05 Sosyal Yardım Yaşar Kemal Kültür Merkezi İlk Sahnem Müzik Ve ... (1)

Kaynak: Haber Merkezi