Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği ve Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız dün akşam yeni bölümü ile izleyiciler ile buluştu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda ise Burcu Biricik Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer almakta. Camdaki Kız dizisinin son bölümünü izleyemeyenler son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Camdaki Kız 80. bölüm FULL İZLE! Camdaki Kız son bölüm izle...

CAMDAKİ KIZ 80. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Camdaki Kız 80. bölümü Kanal D ekranlarından izleyici karşısına çıktı. Camdaki Kız 80. bölümü izlemek için tıklayınız.

CAMDAKİ KIZ 80. BÖLÜM ÖZET

Hayri, sonunda başkasına aşık olduğunu Nalan'a itiraf eder. Nalan, yaşadığı öfke ve şokla Hayri'ye saldırarak gözyaşlarına boğulur. 

Hayri ve Laz Kızı, birbirlerine aşık olunca hiç ayrı kalamazlar. Hayri'nin çalan telefonları Laz Kızı'nı rahatsız edince Hayri'yi tehdit eder. Hayri, Laz Kızı'nın bu sert ve kararlı tavrından bile oldukça etkilenir. Laz Kızı'nın istediği Hayri'nin tamamen kendisine ait olmasıdır. Peki Hayri şimdi ne yapacak? Hayri'nin bir şeyler karıştırdığından şüphelenen Nalan, Türkan'ı ve çocukları alarak Hayri'nin mekanına gider. Nalan, Hayri'nin orada olmadığını görünce iyice telaşlanır. Türkan ise Hayri'nin başka bir kadın bulduğundan emin halde beklemeye başlar. 

camdaki kız4-2

Hayri, Laz Kızı'yla geçirdiği gecenin ardından büyük bir belaya bulaşacağından habersizdir. Kerim, ansızın eve gelir ve Hayri de Laz Kızı'nın yatak odasındadır. Kerim, Hayri'ye göre çok tehlikeli ve karanlık bir adamdır. Hayri, Kerim'e yakalanmak üzereyken son anda kıl payı paçayı kurtarır. 

camdaki kız3-4

Sedat, Gülcihan'ın ölümünün ardından değişim yaşar ve Nalan'ı da unutamaz. Sedat için Nalan'ın önemi daha da netleşmiştir. Nalan'ın hayatında çok önemli ve değerli bir yere sahip olduğunu anlayan Sedat, babasına bu durumu itiraf eder. Sedat, bu duygusal itirafın ardından Nalan'ın evine gider. Sedat, Nalan'ın karşısına geçip konuşacak mı?

camdaki kız-7

Hayri'nin Nalan'la konuşmaya gittiği anda Laz Kızı da Türkan'la konuşmaya gider. Türkan, Laz Kızı'nı karşısında görünce şoke olur. Laz Kızı, Hayri'nin peşini bırakması konusunda Türkan'ı tehdit eder. Türkan, Laz Kızı'na nasıl karşılık verecek? Hayri, sonunda başkasına aşık olduğunu Nalan'a itiraf eder. Nalan, yaşadığı öfke ve şokla Hayri'ye saldırarak gözyaşlarına boğulur. 

Haber Merkezi