OGM Pictures imzalı sevilen dizi Camdaki Kız, üç sezondur Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Gülcihan karakterinin hastalığının ilerlediği ve yatakta hareketsiz bir şekilde eşi tarafından bulunduğu görülüyor. Peki Camdaki Kız Gülcihan öldü mü? Devrim Özkan diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

CAMDAKİ KIZ GÜLCİHAN ÖLDÜ MÜ?

Gülcihan, Rafet Koroğlu’nun karısıdır. Büyük bir aşiret reisinin kızı olduğu için kendine çok güvenen, güçlü bir kadınken Rafet’le olan evliliğinde zamanla pasif, Rafet’ten korkan, başarısızlık hissiyle mücadele etmek zorunda kalan bir kadına dönüşmüştür. En kıymetlisi oğlu Sedat’tır. Sedat’ı çocukluğundan beri el bebek gül bebek yetiştirmiş ama ortaya çıkan sonuç karşısında hep Rafet tarafından beğenilmediği için, yine kendini suçlu hissetmektedir.

DEVRİM YAKUT DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Uzun zamandır izleyici karşısına çıkan Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ile şok etkisi yarattı. Dizinin sevilen karakterleri arasında yer alan Gülcihan'ın hastalığı ve yatakta hareketsiz bir şekilde Rafet tarafından bulunması seyircileri merak ettirdi. 

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümde Gülcihan fenalaşarak hastahaneye kaldırılmıştı, doktorlar tarafından ümitlerin tükendiğini söyledikleri amansız bir hastalığa yakalandı. Böylece Gülcihan karakterine hayat veren başarılı oyuncu Devrim Yakut, projeden ayrıldı.

Gülcihan karakterinin hikayesinin sona erdiğini düşünoruz.

Haber Merkezi