1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Çağla Şıkel, 2008'de şarkıcı Emre Altuğ ile dünyaevine girmişti. Kuzey (13) ve Uzay (11) adında iki çocuğu dünyaya gelen tescilli güzel, 2015'te sürpriz şekilde evliliğini sonlandırmıştı.

'EMRE İLE İYİ ANLAŞIYORUZ' 
Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan Şıkel, daha önce yaptığı açıklamada, "Emre ile hiçbir sıkıntımız yok, aşırı iyi anlaşıyoruz. 'Maşallah' deyin. Hayatımda her şey yolunda” ifadelerini kullanmıştı.

KALBİNİ NAİL GÖNENLİ'YE KAPTIRDI 
Boşanmasının ardından adı sık sık aşk dedikodularına karışan 44 yaşındaki manken, her fırsatta bunları yalanladı. Özel hayatını gizli yaşamaya dikkat eden ünlü isim, yıllar sonra kural bozdu. Geçtiğimiz ocak ayında Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açan manken, avukat sevgilisiyle ilk kez kameraların karşısına da çıktı.

Sevgililer, son olarak Etiler’de bir mekanda görüntülendi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Çağla Şıkel'ın, avukat sevgilisine aşk dolu bakışı da objektiflere böyle yansıdı.

Çağla Şıkel, önceki gün oğlu Kuzey ile birlikte Etiler'de bir AVM'de alışveriş turundaydı.

AYAKKABILARIN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ 
Özel koleksiyon ayakkabıların satıldığı mağazada objektiflere yansıyan ünlü manken, ayakkabıların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi.

'BEĞENDİĞİMİZ AYAKKABININ FİYATI 200 BİN TL' 
Mağazadan eli boş ayrılan Çağla Şıkel, “Beğendiğimiz ayakkabının fiyatı 200 bin TL. Bu fiyatı bir ayakkabı için vermem. Ben de fotoğrafını çekerek Amerika’daki arkadaşıma attım. Eğer orada uygun fiyata bulursam alırım” dedi. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.