Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çağatay Ulusoy, Onur Saylak ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı AY Yapım dizisi 'Gaddar' dizisi sete çıktı. Çekimlerine başlanan 'Gaddar' dizisinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme alırken, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk üstleniyor. 'Gaddar' dizisinde Anadolu rock müziğinin efsane sanatçısı Erkin Koray’ın 'Gaddar' şarkısı kullanılacak. Fox TV'nin Aralık ayında 'Gaddar' dizisini yayınlaması bekleniyor.

gaddar-850x527-azhz

Survivor All Star 2024'ün 114. bölümü yayınlandı! Survivor All Star 2024'ün 114. bölümü yayınlandı!

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

6 yıl sonra ekranlara dönen Çağatay Ulusoy, merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'da Levent adlı bir genci canlandıracak. Sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent, döndüğünde kendini hiç beklemediği olayların içinde bularak adeta bir gaddara dönüşecek.

cagatay-ulusoy-trt-dizisi-barbaro-o-lyyi

OYUNCULAR KİM?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı dizide Çağatay Ulusoy (Levent), Onur Saylak (Müdür), Sümeyye Aydoğan (Aydan), Laçin Ceylan (Fatma), Hakan Salınmış (Davut), Fatih Berk Şahin (Rüzgar), Deniz Özerman (Fikriye), Aytek Şayan (Gürkan) ve Neslihan Yeldan (Oya) başlıca rolleri canlandıracak.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen