Başrollerinde Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Turgay Tanülkü'nün yer aldığı filmden ilk fragman geldi.

097 1024X639

Arkadaşlık komedisi hikayesi ile dikkat çeken filmin her karakterini farklı bir yıldız oynarken film bir yıldızlar geçidine döndü. Vahdet Erdoğan'ın genel hikayesini yazdığı ve yapımcılığını yaptığı, senaryosunu Barış Başar'ın yazdığı filmin yönetmenliğini Bora Onur yapıyor.

C TAKIMI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

C Takımı, 30 yıldır arkadaş olan altı kişinin yaşadığı maceraları konu ediyor. Yağmur, Murat 131, Süslü İbo, Ferdi Hoca ve Kuru Ahmet lise yıllarından beri arkadaşlardır. Grubun tek kadın üyesi olan Yağmur'un yaşadıklarından sonra ekibe eski mahalle kabadayısı hırsız Necmi'yi de dahil ederler. Grubun Necmi'yi aralarına almasının nedeni intikam almaktır. Ancak yaptıkları plan onların pek de düşündüğü gibi ilerlemez. Yolun sonunun nereye varacağından bihaber olan grup, kimi zaman engebeli kimi zamansa düz olan bu yolculukta kendilerini türlü maceraların içerisinde bulurlar.

F32536D086B8D8B8A0Eb2196F04Cae81

C TAKIMI FRAGMAN İZLE

NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

2024 Yilinin Iddiali Filmi C Takimi Nin Teaseri 16725974 447 M

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mayıs başladı! Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mayıs başladı!

C Takımı 16 Şubat'ta tüm sinemalarda izleyicisi ile buluşacak.

C Takımı filminin konusu nedir? C Takımı filminin konusu nedir?

Kaynak: Haber Merkezi