16 Şubat'ta vizyona girecek olan ve 2024 yılının en iddialı filmlerinden biri olan C Takımı hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte ''C Takımı'' filmi hakkında merak edilenler...

C TAKIMI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

5677 581 Md

C Takımı, 30 yıldır arkadaş olan altı kişinin yaşadığı maceraları konu ediyor. Yağmur, Murat 131, Süslü İbo, Ferdi Hoca ve Kuru Ahmet lise yıllarından beri arkadaşlardır. Grubun tek kadın üyesi olan Yağmur'un yaşadıklarından sonra ekibe eski mahalle kabadayısı hırsız Necmi'yi de dahil ederler. Grubun Necmi'yi aralarına almasının nedeni intikam almaktır. Ancak yaptıkları plan onların pek de düşündüğü gibi ilerlemez. Yolun sonunun nereye varacağından bihaber olan grup, kimi zaman engebeli kimi zamansa düz olan bu yolculukta kendilerini türlü maceraların içerisinde bulurlar.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

C Takimi Teaseri Sosyal Medyada Toplamda 20 Milyon Izlenmeye Ulasti 20240109 A W11 1

Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Toygan Avanoğlu'nun başrolleri paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Emir Sefa Yıldırım, aynı zamanda filmin senaryosunu yazan Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Billur Pınar Yılmaz, ve Turgay Tanülkü, Abdül Süsler, Dilara Üçüncüoğlu, Mustafa Şahin, Yonca Başak Kurum, Yasemin Sümer ve Öykü Uslu yer alıyor.

Filmde Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu, Dost Elver, Aşkım Kapışmak, Cansu Canan Özgen ve aynı zamanda filmin müziklerini yapan Çağatay Akman konuk oyuncu olarak yer alıyor.

2024 Yilinin Iddiali Filmi C Takimi Nin Teaseri 16725974 447 M

Netflix günün TOP 10 listesinde hangi yapımlar var? 1 Mayıs 2024 Netflix günün TOP 10 listesinde hangi yapımlar var? 1 Mayıs 2024

NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

C Takımı 16 Şubat'ta tüm sinemalarda izleyicisi ile buluşacak.

C Takımı filminin konusu nedir? C Takımı filminin konusu nedir?

Kaynak: Haber Merkezi