Bülent Şakrak'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Bu gelilşme sonrası Bülent Şakrak'ın hayatıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Bülent Şakrak kimdir? Bülent Şakrak kaç yaşında, nereli? Bülent Şakrak'ın sevgilisi kim? Bülent Şakrak'ın eşi kimdir? Bülent Şakrak hangi dizilerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Bülent Şakrak kimdir? Bülent Şakrak kaç yaşında, nereli? Bülent Şakrak'ın sevgilisi kim? Bülent Şakrak'ın eşi kimdir? Bülent Şakrak hangi dizilerde rol aldı İşte tüm merak edilenler...

Bülent Şakrak Kimdird

Bülent Şakrak kimdir? 

 Bülent Şakrak 26 Ağustos 1977'de  İstanbul'da doğdu. Şakrak tiyatroya 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak başladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girdi. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nun ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışan ve 2004 yılından beri Kent Oyuncuları'nın kadrosunda yer alan oyuncu, grubun sergilediği Ölümüne, 39 Basamak, Kumarbazın Seçimi, Inishmore'lu Yüzbaşı gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 39 Basamak'ta oynamaya devam ederken İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen Tamamen Doluyuz isimli oyunda dış ses olarak yer aldı. Tiyatronun yanı sıra dizilerde de rol alan oyuncu Yılan Hikayesi dizisinde oynadığı Çaycı Avni karakteriyle geniş çevrelerce tanındı. Yine BluTV'de yayınlanan Dudullu Postası dizisinde oynamıştır. Ayrıca, YouTube'da Bülent Şakrak'la Art Niyet isimli program yapmaktadır. 

Bülent Şakrak Eşi

Zion Suziki kimdir, nerelidir? Zion Suziki kimdir, nerelidir?

Bülent Şakrak'ın eşi kimdir? 

2006 yılında oyuncu Özge Borak ile evlenen Bülent Şakrak 2010 yılında boşandı. 2015 yılında Ceyda Düvenci ile evlendi. Çift 10 Temmuz 2023 günü boşandı. Ceyda Düvenci ile olan evliliğinden Okan Ali isimli bir oğlu bulunmaktadır. 

Bülent Şakrak Sevgilisi

Bülent Şakrak'ın sevgilisi kimdir?

Bülent Şakrak sevgilisi Esra Akpınar'dır.

Esra Akpınar

Bülent Şakrak'ın boşanma sebebi ortaya çıktı

Bülent Şakrak Maviye Sürgün dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar'la ilişki yaşamaya başladı.Bu süreçte Ceyda Düvenci'yle evli olan Şakrak'ın boşanma sebebının Esra Akpınar'la yasadığı ilişki olduğu iddia edildi.

Kaynak: Haber Merkezi