Beşiktaş, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Bright Osayi-Samuel ile görüşmelerini hızlandırdı. Nijeryalı futbolcunun Beşiktaş’a transferi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaşlı yöneticilerden sohbet toplantısı
Beşiktaşlı yöneticilerden sohbet toplantısı
İçeriği Görüntüle

Osayi Samuel 2

Osayi-Samuel, 2020-21 sezonunda İngiltere’nin QPR takımından Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Sarı-lacivertli formayla 178 maçta 7 gol ve 15 asist yaptı. Ancak, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte yeni bir kulüp arayışına girdi.

Osayi Samuel

Beşiktaş yönetimi, Osayi-Samuel’e yıllık 2 milyon Euro ve imza parası teklif etti. Ancak futbolcunun 2.5 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ederken, Beşiktaş’ın transferi kısa sürede resmiyete dökmeyi planladığı ifade ediliyor.

Osayi-Samuel Fenerbahçe - Lyon maçı

Osayi-Samuel’in Fenerbahçe ile bağlarını tamamen kopardığı ve sosyal medya hesaplarından kulüple ilgili bilgileri kaldırdığı da dikkat çekiyor. Nijeryalı futbolcunun Beşiktaş’a transferi konusunda son kararını önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.

Muhabir: Eren Güvendik