Ünlü oyuncular Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak 2015 yılında dünyaevine girdi.Çifti, yıllardır devam eden mutlu evliliklerini zaman zaman paylaşımlarıyla gözler önüne seriyor. Ancak, Düvenci ve Şakrak çifti hakkında uzun zamandır boşanma iddiasıyla gündeme geliyor.

Uzun zamandır konuya ilişkin sessizliğini koruyan çiften Ceyda Düvenci, geçtiğimiz hafta sunuculuğunu üstlendiği programda bir açıklama yaparak boşanma iddialarını yalanlamıştı. Ceyda Düvenci açıklamasının ardından eşiyle birlikte terapiste gittiklerini doğrulayarak şu ifadeleri kullanmıştı, “Bana garip geliyor kendi adının geçtiği haberleri okudukça, hiç konuşmadığın şeyler konuşuluyormuş gibi olunca...

6-42

En son evlilik terapisti kurtardı evliliklerini yazmışlar, evet bir çift terapistine gidiyoruz elbette, oyuncu ruh hali dalgalıdır, çok iniş çıkışlarımız var, biraz şizofrenik bir halimiz var.

Burada örnek alınması gereken şey bir evliliği götürebilme niyetinde kalabilmek. 'Mükemmel evlilikleri vardı çift terapisi kurtardı' Bence her biçimde evlilik mükemmel.”

Şimdi ise boşanma iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'tan romantik paylaşım geldi.

Şakrak, eşinin yaşgününü şu notla paylaştı: "Fotoğraf 2014, kutladığımız ilk doğum günün... Melisa büyüdü, Ali doğdu, yaşam aktı, senin hayata tutunma biçimin, inadın, analığın değişmedi.

5-42

Seni hiç bırakmayacağım!' İyi ki doğdun..." Düvenci de eşinin bu paylaşımına "Seni seviyorum be adam" diye karşılık verdi.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.