Amazon Prime Video'da yayınlanan Bihter filminde 'Behlül' karakterine hayat veren başarıı oyuncu Boran Kuzum, yurttaşlar tarafından araştırılıyor. Arama motorlarında, ''Boran Kuzum kimdir? Boran Kuzum kaç yaşında, nereli? Boran Kuzum ne mezunu? Boran Kuzum'un sevgilisi kimdir? Boran Kuzum hangi dizi ve filmlerde rol aldı'' soruları aratılıyor. Peki, Boran Kuzum kimdir? Boran Kuzum kaç yaşında, nereli? Boran Kuzum ne mezunu? Boran Kuzum'un sevgilisi kimdir? Boran Kuzum hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

boran kuzum diziler

BORAN KUZUM KİMDİR?

1992'de Ankara'da doğan Boran Kuzum, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'nda tamamladı. Televizyonda ilk kez 2015 senesinde Analar ve Anneler dizisiyle yer aldı. Analar ve Anneler'de eczacı kalfası rolünü canlandırdı ve Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalıştı. 2016'da Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakteriyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol aldı ve ilk kez geniş kitlelerce tanındı. Esas çıkışını Taylan Biraderler'in yönetmenliğinde çekilen, Millî Mücadele yıllarının anlatıldığı Vatanım Sensin isimli dizide oynadığı Leonidas Papadopoulos karakteri ile yaptı. Cingöz Recai filminde Cüneyt karakterine hayat veren Kuzum usta oyuncularla çalışma serüvenine burada da devam etti. İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro'nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterini canlandırdı.

boran kuzum

2020 yılında bir arkadaşlık hikâyesini konu alan senaryosunu Melikşah Altuntaş ve Berrak Tüzünataç'ın yazdığı yönetmenliğini ise Caner Özyurtlu 'nun yaptığı Biz Böyleyiz filminde Emrah karakterini canlandırdı. Nejat İşler ve Miray Daner ile beraber yer aldığı Saygı'da ise adaletsizliğe karşı durmaya çalışan ama bir süre sonra kendi içinde bulunduğu durumu sorgulamaya başlayarak hareket etmeye karar veren Savaş karakterini canlandırdı.

boran kuzum filmler

BORAN KUZUM KAÇ YAŞINDA?

Bora Kuzum 31 yaşındadır.

boran kuzum kaç yaşında

BORAN KUZUM NERELİ?

Boran Kuzum Ankara'da doğmuştur.

boran kuzum ne mezunu

BORAN KUZUM NE MEZUNU?

Boran Kuzum, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı'ndan mezun olmuştur.

boran kuzum nereli

BORAN KUZUM'UN SEVGİLİSİ KİM?

Boran Kuzum en son Yasemin Szawlowski ile sevgiliydi.

boran kuzum sevgilisi

BORAN KUZUM HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALDI?

2015 Analar ve Anneler

2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem

2016-2018 Vatanım Sensin

2018 Şahin Tepesi

2020 Menajerimi Ara

2019 Hakan: Muhafız

2020-günümüz Saygı

Namık Tan kimdir? Namık Tan hangi görevlerde bulundu? Namık Tan kimdir? Namık Tan hangi görevlerde bulundu?

2022 Aşkın Kıyameti

2023 Bihter

2012 Aşka Dokunmak

2014 Bir Adam Yaratmak

2017 Cingöz Recai

2020 Biz Böyleyiz

2022 Mevlana Mest-i Aşk

2023 Mucize Aynalar

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar