Kendi internet sitesinde “İşte Hadise’nin en büyük problemi!” başlıklı bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Hadise’nin barışmak için dün Ebru Gündeş’i telefonla aradığını ve Gündeş’in telefonu Hadise’nin yüzüne kapattığını iddia etti.

“BEN ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPTIM”

Yazısında Ebru Gündeş’in kızı Alara’nın hala Hadise hayranı olduğunu ve Hadise şarkıları dinlediğini de dile getiren Akay, “Hadise, ilk önce hem kendisinin hem de Ebru Gündeş’in yakın dostu olan ve Ebru’nun çok güvendiği astrolog Michaela Astro ile konuşmuş ve Gündeş’le kendisini barıştırmasını istemişti ama olmadı. Daha sonra Ebru Gündeş’le de samimi olan iki ünlü ismi devreye soktu ama yine olmadı. Bu arada Ebru Gündeş’in kızı Alara, hâlâ Hadise hayranı ve evde Hadise şarkıları dinliyor ve Ebru kızına bu konuda baskı yapmıyor. Bunu yine ortak dostları olan bir ünlüden duyan Hadise, dün cesaretini topladı ve Ebru Gündeş’e bu sefer kendisi telefon etti. Ebru Gündeş telefonu açtığında direk, ‘ben çok büyük bir hata yaptım’ diyen Hadise’nin maalesef telefon yüzüne kapandı ve yine olmadı. ‘Benim kimseyle bir problemim yok’ diyen Hadise’nin aslında en büyük problemi Ebru Gündeş!” ifadelerini kullandı.

Ferman Akgül ülkeyi terk etti! Kopenhag'a taşındı! Ferman Akgül ülkeyi terk etti! Kopenhag'a taşındı!

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Hadise, bir dönem Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la anılmıştı. Gündeş’in Zarrab'la evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı ve Gündeş'in bunu öğrenerek boşanma kararı aldığı iddiası, magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Ayrıca geçtiğimiz sene "Ebru Gündeş ile barışmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Hadise, "Benim kimseyle bir problemim yok" cevabını vermişti.

Onur Akay ise “Hadise, yakın dostu Ebru Gündeş'le yaşanan bu olaylardan sonra hâlâ küs ve görüşmüyor.” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen