Bircan Yıldırım'ın gündem olmasının ardından hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motrlarında, ''Bircan Yıldırım kimdir? Bircan Yıldırım kaç yaşında, nereli? Bircan Yıldırım ne mezunu? Bircan Yıldırım ne iş yapıyor? Bircan Yıldırım neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Bircan Yıldırım kimdir? Bircan Yıldırım kaç yaşında, nereli? Bircan Yıldırım ne mezunu? Bircan Yıldırım ne iş yapıyor? Bircan Yıldırım neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler...

bircan yıldırım nereli

BİRCAN YILDIRIM KİMDİR?

Bircan Yıldırım, ekonomist ve gazatecidir. Bircan Yıldırım, 'Bircan TV' isimli kananlın genel yayın yönetmenidir. Sosyal medyada yayınlar yapmaktadır. Bircan Yıldırım'ın X hesabında 228 bin takipçisi vardır.

bircan yıldırım kimdir

Nikomedia tarihi uluslararası alanda tanıtacak Nikomedia tarihi uluslararası alanda tanıtacak

BİRCAN YILDIRIM NEDEN GÜNDEM OLDU?

Bircan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Netanyahu'nun anlaştığını, 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olacağını iddia etmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi de söz konusu iddiayı yalanladı. Bircan Yıldırım, "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamasıyla dün gözaltına alındı.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar