ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, geçtiğimiz hafta 35. son bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler dizinin son bölümünü araştırıyor. Biz de haberimizde Bir Küçük Gün Işığı canlı izleme linkini paylaştık. Bir Küçük Gün Işığı 35. bölüm tek parça izle! Bir Küçük Gün Işığı 35. bölüm FULL İZLE...

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 35. BÖLÜM FULL İZLE

Bir Küçük Gün Işığı 35. bölümü izlemek için aşağıdaki videoya tıklayınız.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 35. BÖLÜDE NELER OLDU?

“Herkesin Hikayesi Gizli Bir Yara”
Fırat, Sude’nin Elif’e gitmesine sinir olur. Sude’nin konaktan gitmesini ister ama Sude bu sırada fenalaşır. Fırat ve Ayten, Sude’yi hastaneye götürürler ve hamileliğin riskli olduğunu öğrenirler.

bir küçük gün ışığı-4

Elif’in de düşündüğü gibi Sude konakta kalacaktır artık. Elif, Güneş’in, Ayten’in etkisinde kaldığını anlar. Fırat’a boşanma işlemlerini başlatacağını ve Güneş ikna olunca da konaktan gideceğini söyler. Dila, Sinan’ın oğlu için tuttuğu bakıcıya kafayı takar.

bir küçük gün ışığı2-2

Kadının Sinan’dan hoşlandığını düşünmeye başlar. Sude eve yerleşir ve hamileliğini Elif’in gözüne sokarak yaşamaya başlar. Elif’in, Güneş için konakta kaldığını anlayınca Güneş’le konuşur. Konaktan ayrılırlarsa Elif’in daha mutlu olacağını söyleyerek çocuğu doldurur.

bir küçük2-1

Bakıcı, Sinan’a, Dila’yla ilgili gerçeği açıklar. Sinan, Dila ile yüzleşir. Dila için artık tek bir hedef vardır. Mutluluğunu çalan bakıcıdan intikamını almak…

Haber Merkezi