ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, geçtiğimiz hafta 34. son bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler dizinin son bölümünü araştırıyor. Biz de haberimizde Bir Küçük Gün Işığı canlı izleme linkini paylaştık. Bir Küçük Gün Işığı 34. bölüm tek parça izle! Bir Küçük Gün Işığı 34. bölüm FULL İZLE

bir küçük gün ışığı-3

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 34. BÖLÜM FULL İZLE

Bir Küçük Gün Işığı 34. bölümü izlemek için aşağıdaki videoya tıklayınız.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 34. BÖLÜDE NELER OLDU?

 Elif, Fırat’ın kendisini Sude’yle aldattığını öğrenir ve yıkılır. Fırat çok pişmandır ama Elif’in dünyası altüst olmuş, artık kime güveneceğini bilmiyordur. Elif, Güneş’i de alıp evden ayrılmak ister ama Ayten, bu şekilde davranarak Güneş’i arada bıraktığını söyler. Fırat, Sude’den şehri terk etmesini ister. Elif onu istemese de o Elif’ten vazgeçmeyecektir.

bir küçük gün ışığı3

Bu sırada Sinan, Dila’dan sözde kocasının onu dövdüğünü öğrenir ve konağı basar. Fırat ve Sinan karşı karşıya gelirken Sinan, Fırat’a, Elif’ten uzak durmasını söyler ve işler sarpa sarar.

bir küçük gün ışığı2-1

Fırat, Sinan ve Elif arasında neler olduğunu anlamaya çalışırken Sude’nin hamile olduğunu öğrenir. Fırat ya bu bebeğe sahip çıkacak ya da Sude bebeği aldıracaktır. Fırat bir yol ayrımındadır. Elif ise konağa döndüğünde beraberinde Fırat için bir sürpriz getirir.

Haber Merkezi