Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun uyarlamalarından biri olan Bihter filmi merak ediliyor. Yurttaşlar arama motorlarrında, '' Bihter filminin konusu nedir? Bihter filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Bihter filmi ne zaman yayınlanacak?'' soruları aratılıyor. Peki, Bihter filminin konusu nedir? Bihter filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Bihter filmi ne zaman yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...

bihter filmi

BİHTER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sevilmeye aç Bihter; zengin, saygıdeğer, ancak yaşça kendisinden büyük Adnan’ı, toplumun ve para avcısı annesinin ona yaftaladıklarından kurtulmak için bir çıkış bileti olarak görür. Fakat çok geçmeden kocasının ona olan ilgisinden tatmin olmadığını, her genç kadın gibi başka ihtiyaçları olduğunu keşfeder. Bihter, Adnan’ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül’le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter’in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.

bihter filmiii

BİHTER FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Farah Zeynep Abdullah (Bihter), Boran Kuzum (Behlül), Osman Sonant (Adnan), Hande Ataizi (Firdevs), Ebru Özkan (Matmazel), Helin Kandemir (Nihal), Nezaket Erden (Peyker), Mert İnce (Bülent), Mertcan Tekin (Nihat) ve Lorin Menhart (Beşir) 

bihter filmi ne zaman

Kastamonulu kadınlardan Avusturya çıkarması Kastamonulu kadınlardan Avusturya çıkarması

BİHTER FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bihter filmi 16 Kasım 2023 yılında Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

bihter film1

BİHTER FİLMİ FRAGMANI

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar