İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Beyoğlu ve Şişli’de ‘Ailem Güvende’ operasyonu gerçekleştirildi. Eşcinsel barlara yönelik düzenlenen operasyon kapsamında çok sayıda mekanda denetim ve arama yapıldı.
Polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerde barlardaki kişiler ile mekanlarda detaylı aramalar gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında ekiplerin incelemelerinin sürdüğü öğrenildi.

‘Ailem Güvende’ operasyonunda çok sayıda bar denetlendi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen ‘Ailem Güvende’ operasyonuna İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri katıldı. Operasyon Beyoğlu ve Şişli ilçelerindeki eşcinsel barlara yönelik gerçekleştirildi.
Ekipler operasyon kapsamında çok sayıda barda denetim yaptı. Mekanlarda bulunan kişiler ile işletmelerde detaylı aramalar gerçekleştirildi.

‘Ailem Güvende’ operasyonunda incelemeler sürüyor
Polis ve jandarma ekiplerinin Beyoğlu ve Şişli’de gerçekleştirdiği operasyon kapsamında çok sayıda mekan arandı. Ekiplerin operasyonla ilgili incelemelerinin sürdüğü öğrenildi.




