Süper Lig'de sezonun sona ermesine sayılı günler kala Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılma umutlarını sıkı sıkıya tutuyor. Siyah Beyazlılar, lig tablosundaki yerlerine göre farklı Avrupa arenasında boy gösterecekler.

Dunya Besiktaslilar Gunu 19 Mart 19 03

Lig üçüncüsü olmaları durumunda, Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne 2. Eleme Turu'ndan katılacak. Ancak eğer ligi dördüncü sırada tamamlarlarsa, yeni kurulan UEFA Konferans Ligi'nde 2. Eleme Turu'nda mücadele edecekler.

Mauro Icardi, ligdeki 23. golünü kaydetti! Mauro Icardi, ligdeki 23. golünü kaydetti!

Buna ek olarak, Türkiye Kupası'nı kaldırmaları halinde, Avrupa Ligi Play-Off Turu'na doğrudan katılma hakkı elde edecekler. Bu, Beşiktaş için hem prestijli hem de rekabet dolu bir fırsat olacak.

Beşiktaş 08

Ancak, Beşiktaş'ın bu Avrupa macerasında kadro kalitesi ne kadar etkili olacak? Teknik direktör ve yönetim ekibi, takımı hem ligde hem de Avrupa sahnesinde başarılı kılmak için ne gibi stratejiler izliyor? İşte bu sorular, Siyah Beyazlı taraftarların merakla beklediği konular arasında.

Beşiktaş Semih Kılıçsoy

Beşiktaş'ın mevcut kadrosu, uluslararası arenada başarılı olabilecek niteliklere sahip mi? Özellikle son dönemde transfer politikasında yapılan hamleler ve genç oyuncuların gelişimi, Avrupa'da iddialı olma potansiyelini artırabilir mi? Tüm bu soruların cevapları, Beşiktaş'ın Avrupa'daki kaderini belirleyecek unsurlar arasında yer alıyor.

Beşiktaş 09

Süper Lig'deki mücadele sona ererken, Beşiktaş'ın Avrupa'daki geleceğiyle ilgili belirsizlikler devam ediyor. Ancak taraftarlar, takımlarının Avrupa sahnesindeki serüveninde başarılar elde etmeleri için umutlarını yeşertmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi