Fox TV'nin sevilen dizisi olan Yabani'de 'Alaz' karakterini canlandıran Bertan Asllani'nin hayatı araştırılıyor. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Bertan Asllani kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında, nereli? Bertan Asllani ne mezunu? Bertan Asllani evli mi? Bertan Asllani'nin sevgilisi kimdir? Bertan Asllani hangi dizilerde rol aldı? Bertan Asllani'nin şarkıları nelerdir'' soruları aratılıyor. Peki, Bertan Asllani kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında, nereli? Bertan Asllani ne mezunu? Bertan Asllani evli mi? Bertan Asllani'nin sevgilisi kimdir? Bertan Asllani hangi dizilerde rol aldı? Bertan Asllani'nin şarkıları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Bertan Asllani Kaç Yaşında

BERTAN ASLLANİ KİMDİR?

Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 Üsküp/Makedonya doğmuştur. Asllani, oyuncu ve müzisyendir. 2006 yılındaki ilk dizi tecrübesini "Pis Yedili" ile kazanmıştır.

Bertan Asllani

Bertan Asllani sonrasında "Göç Zamanı", "Öğrenci Evi", "Akrep" ve "Evlilik Hakkında Her Şey" gibi yapımlarda yer aldı. Asllani son zamanlarda ise Fox TV'de yayınlanan "Yabani" dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor.

Bertan Asllani Nerli

BERTAN ASLLANİ EVLİ Mİ?

Bertan Asllani, 2020'de nikah masasına oturduğu, kendisi gibi oyuncu olan Hazal Şenel ile evlidir.

Bertan Asllani Eşi

BERTAN ASLLANİ DİZİLERİ

2023 Yabani

2022- Gecenin Ucunda 

Sander Berge kimdir? Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sander Berge kimdir? Fenerbahçe'ye gelecek mi?

2021 - Öğrenci Evi 

2019 - Kimse Bilmez 

2016 - Göç Zamanı 

2011- 2014 Pis Yedili 

Bertan Asllani Eşi Hazal

Kaynak: Haber Merkezi