Fox TV'nin sevilen dizisi olan Yabani'de 'Alaz' karakterini canlandıran Bertan Asllani'nin hayatı araştırılıyor. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Bertan Asllani eşi Hazal Şenel kimdir? Hazal Şenel kaç yaşında? Hazal Şenel nereli? Hazal Şenel ne mezunu? Hazal Şenel hangi dizilerde rol aldı? Hazal Şenel hangi filmlerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Bertan Asllani eşi Hazal Şenel kimdir? Hazal Şenel kaç yaşında? Hazal Şenel nereli? Hazal Şenel ne mezunu? Hazal Şenel hangi dizilerde rol aldı? Hazal Şenel hangi filmlerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Hazal Şenel Kocası

HAZAL ŞENEL KİMDİR?

Hazal Şenel, 17 Haziran 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve halk oyunları ile ilgilenmektedir. Birçok tiyatro oyununda oyunculuk yapmıştır.

Hazal Şenel Kim

İlk olarak, 2006-2009 yılları arasında atv'de yayımlanan, Sinem Kobal'ın başrolünde oynadığı Selena adlı dizide Kıvılcım Aykar adlı bir karakteri canlandırmıştır. Ardından Show TV'de yayımlanan Türk Malı adlı güldürü dizisinde ailenin kız çocuğu olan Melodi Kuzu'yu oynamıştır. Show TV'de yayımlanan Pis Yedili dizisinde Salça karakterini canlandırmıştır.

Hazal Şenel Bertan

HAZAL ŞENEL'İN EŞİ KİMDİR?

Hazal Şenel, 2020'de nikah masasına oturduğu, kendisi gibi oyuncu olan Bertan Asllani ile evlidir.

Hazal Şenel Ve Bertan Asllani

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'in eşi kimdir? Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez'in eşi kimdir?

HAZAL ŞENEL DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2006-2009 Selena Kıvılcım Aykar

2010-2011 Türk Malı Melodi Kuzu

2011-2014 Pis Yedili Salça / Neşe

2017 İçimdeki Fırtına Yeşim

İki Yalancı Burcu

Bahtiyar Ölmez Nuran

2019 Elimi Bırakma Şirin Dalindagüzel

2022-2023 Gecenin Ucunda Simin Tezer

2008 Osmanlı Cumhuriyeti Kasiyer Kız

2015 Hannâs: Karanlıkta Saklanan Elif

Bizans Oyunları: Geym of Bizans Çiğ Börek

Bertan Asllani Eşi

Kaynak: Haber Merkezi