Oyuncu Berna Laçin sosyal medya hesabında ameliyata olacağını açıkladı. Bu gelişme sonrası Berna Laçin hakkında araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Berna Laçin kimdir? Berna Laçin kaç yaşında, nereli? Berna Laçin ne mezunu? Berna Laçin'in eşi kimdir? Berna Laçin alevi mi? Berna Laçin hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Berna Laçin'in hastalığı ne'' sorularını aratıyor. Peki,  Berna Laçin kimdir? Berna Laçin kaç yaşında, nereli? Berna Laçin ne mezunu? Berna Laçin'in eşi kimdir? Berna Laçin alevi mi? Berna Laçin hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Berna Laçin'in hastalığı ne? İşte tüm merak edilenler...

Berna Laçin

BERNA LAÇİN KİMDİR?

Berna Laçin 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Çocukluğunu İzmir'de geçiren oyuncu Yıldız Teknik Üniveristesi'ni kazanınca İstanbul'a yerleşmiştir.

Berna Laçin Hastalığı

İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim alan Laçin; Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı, Uğurlugiller, Evdeki Yabancı ve Belalı Baldız gibi pek çok unutulmaz dizide rol almıştır.

Berna Laçin Durumu

İbrahim Sangare kimdir? İbrahim Sangare kimdir?

Laçin'in oynadığı 3 sinema filmi de vardır. 1996 yılında Tolga Eşiz ile evlenen Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yapmıştır.

Berna Laçin Ameliyat

Laçin, "Kadın dergisi gibi, geniş yelpazesi olan bir format hazırladık" dediği ve atv'de yayımlanan Her Şey İçin Berna Laçin adlı programı sunmuştur. 2011 yılında Star TV'de Rasim Ozan Kütahyalı ile 'Yerden Göğe' adlı programı sunmuştur.

Berna Laçin Eşi

BERNA LAÇİN'İN EŞİ KİMDİR?

Berna Laçin'in eşi Tolga Eşiz'dir. Tolga Eşiz ve Berna Laçin çiftinin Ada adında bir kızları vardır.

Berna Laçin Eşi Kim

Kaynak: Haber Merkezi