Yaz sezonu yaklaşırken televizyon ekranlarında göreceğimiz yeni diziler de belli olmaya başladı. Birçok kanal, uzun soluklu yapımlarına sezon finali veya final çekerek veda ediyor. Bu dönemde ise yepyeni oyuncularla ve yepyeni konularla birçok yapım seyirciyle buluşacak. TRT de yaz sezonunda yeni dizileriyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Bu yapımlardan birisi de Benim Güzel Ailem oldu. Peki Benim Güzel Ailem konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Benim Güzel Ailem dizisinde çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamı anlatılıyor. Dört çocuklarının üçünü evlendirilen aile, son çocuklarının düğününe de hazırlık yapmaktadır. Tüm çocuklarının yuvadan uçacağı için ise büyük bir üzüntü duyarlar.

benim güzel ailem-1

Fakat düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp gelir. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar...

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Benim Güzel Ailem dizisi, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla da yaz sezonuna damgasını vuracak gibi görünüyor. Benim Güzel Ailem oyuncuları ise şu şekilde:

  • Erdal Özyağcılar
  • Seray Gözler
  • Onur Buldu
  • Melis Babadağ
  • Toprak Can Adıgüzel
  • Serra Pirinç
  • Nergis Kumbasar

benim güzel ailem2

BENİM GÜZEL AİLEM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT 1 ekranlarına gelecek dizinin yayın tarihine dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Televizyon kanallarında yaz sezonunun Haziran ayından itibaren başlaması bekleniyor. Benim Güzel Ailem'in yayınlanacağı gün ve saate dair netleşen bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 

Benim Güzel Ailem dizisinin yönetmenliğini daha önce Yedi Numara, Güneşin Kızları, Cennet'in Gözyaşları gibi yapımların yönetmenliğini yapan Sadullah Celen üstleniyor. Filmin senaryosu ise Kalk Gidelim, Zalim İstanbul, Gönül Hırsızı gibi dizilerin senaristliğini üstlenen Baykut Badem kaleme alıyor.

benim güzel ailem3

BENİM GÜZEL AİLEM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Benim Güzel Ailem, İstanbul'un tarihi sokaklarında çekiliyor. Akyol ailesinin konağına misafir olacağımız dizide, izleyenleri birçok İstanbul manzarası bekliyor. Sıcak bir aile yuvasının ekranlara getirileceği dizide ayrıca Yeşilçam havasının da olması bekleniyor. 

BENİM GÜZEL AİLEM UYARLAMA MI?

Benim Güzel Ailem, Kore yapımı 'Once Again' adlı diziden uyarlanıyor. Geleneklerine bağlı büyük bir ailenin başından geçenlerin anlatılacağı bu dizide, farklı kuşaklar arasında yaşanan çatışmalar da eğlenceli bir dille aktarılıyor.

Haber Merkezi