Yaz dizileri arasında yer alan ve büyük heyecanla beklenen Benim Güzel Ailem ilk bölümü ile 21 Haziran akşamı izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Erdal Özyağcılar ve Seray Gözler'in yer aldığı dizide televizyon ekranlarının en sevilen oyuncuları da yer alıyor. Çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamı anlatan dizinin 3. bölümünü izleyemeyenler ise izleme linki aratıyor. İşte Benim Güzel Ailem 3. bölüm tek parça izle! Benim Güzel Ailem son bölüm FULL İZLE...

BENİM GÜZEL AİLEM 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

BENİM GÜZEL AİLEM 3. BÖLÜM ÖZET

Canan Damla’ya karşı katı kurallar sergilerken Rasim Canan’ı sakin olması konusunda uyarır ve onunla Damla’’nın evlilik sürecinde yaşadıkları konusunda konuşmak ister.

benim2

Canan’ı bir köşeye çeker ve olanları dinler. Rasim dinledikleri karşısında adeta sinirden deliye döner. Deniz’i üzdüğü için pişman olan Kaan, karısına barışma mesajları yazarken Deniz acil bir durum olduğunu ve birlikte annesine gitmelerini gerektiğini söyler.

benim

Derya, evde yaşanan durumlardan dolayı kendi derdiyle kimseyi uğraştırmak istemez. Annesine, yarın eve döneceğim der. Canan’ın biraz rahatlar, hiç olmazsa bir çocuğun derdinden kurtulmuştur.

Haber Merkezi

Editör: HABER MERKEZİ