Ben Bu Cihana Sığmazam son olarak 27. bölüm ekranlara geldi. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümü 25 Nisan 2023 Salı akşamı 20:00'da seyirci karşısına çıkacak. 28. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin canlı izleme linki aratılıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölüm izle...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM CANLI İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izlemek için tıklayınız.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 28. BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam 26. bölümü ile bu akşam ATV'de izleyici karşısına çıkacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cezayir, Kayıkçı’nın Bekir’in ölüm anına ilişkin fotoğrafları aile üyelerine ve emniyete gönderdiğini öğrenir. Cezayir, meclisini toplar ve Kayıkçı’ya meydan okumaya karar verir. Tatavlalı, Cezayir’in karşısına daha güçlü çıkabilmek ve sokaklara yeniden hakim olabilmek için ülkenin en güçlü çetesiyle ittifak kurmaya çalışır.

Çete lideri Tatavlalı’yla bir araya gelmek için Tatavlalı’yı zorlayacak bir şart ortaya koyar. Tatavlalı, bu planlarını sürdürürken bir yandan Cezayir’in dikkatini dağıtmak ve ona zarar vermek için Firuze’yi hedef alır. Cezayir ise daha önce elinden kaçırdığı Tatavlalı’nın canını almak için Tatavlalı’nın mekanına sert bir baskın düzenler.

Baskın sırasında Cezayir, kendi ekibinde bir hain olduğunu anlar. Cezayir, içindeki vicdani yükten kurtulmak ve daha çok zor durumda kalmamak için Leyla’ya ağabeyinin ölümüyle ilgili gerçekleri anlatır. Bu itiraf üzerine bugüne kadar her şeyi sineye çeken Leyla, ailesini derinden etkileyecek bir karar almanın eşiğine gelir.

Tatavlalı hangi çeteyle müttefik olmaya çalışır ve bu çete liderinin Tatavlalı’dan istediği şey nedir? Leyla, Cezayir’den duyduklarından sonra ailesiyle ilgili nasıl bir karar alacaktır? Firuze, Tatavlalı’nın hain planından kurtulabilecek mi? Cezayir’in ekibindeki hain kimdir?

Haber Merkezi