Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölüm ekranlara geldi. Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümü 25 Nisan 2023 Salı akşamı 20:00'da seyirci karşısına çıktı. Diziyi izleyemeyenler ya da tekrar izlemek isteyenler ise dizinin son bölüm izleme linkini aratıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölüm tek parça izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 28. bölüm izle full izle...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAN 28. BÖLÜM İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazan son bölümü izlemek için aşağıdaki videoya tıklayabilirsiniz.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cezayir’in kadim dostu Kurban’la ilgili ihanet şüpheleri artar ve bu hususta önlemini alır. Tatavlalı, Cezayir’den kurtulduğunu düşünürken peşine Kayıkçı takılır. Kayıkçı, Tatavlalı’nın güvendiği adamlarından birini kendi tarafına çekerek Tatavlalı’nın ölümünü planlar. 
Düşmanların hamleleriyle zehirlenen Firuze, hem kendi hayatı hem de bebeğinin hayatı için mücadele verir.

bbcs2

Cezayir, Firuze’nin yaşam mücadelesi sırasında yanında bulunur. Cezayir, Leyla’ya Bekir’in ölümüyle ilgili kendi duygularını anlatabilmek için Gülendam’ın evinde büyük bir etkinlik düzenler. Bu etkinlikten sonra Cezayir’e başka bir açıdan bakmaya başlayan Leyla’nın kırgınlığı hafifler. Leyla, Cezayir’e fazla yüklendiğini anlayınca Cezayir’le konuşmak için mekanına gider fakat Cezayir’i yerinde bulamaz. 

Kayıkçı’nın hain saldırısıyla canını kurtarmaya çalışan Tatavlalı, Orhan’dan yardım istemek zorunda kalır. Orhan, Tatavlalı’nın umduğu çareyi bulabilmesi için Tatavlalı’yı Kurban’ın evine götürür.

bbcs3

Cezayir, Kurban’ın evine yolu düşen Tatavlalı’nın haberini alır. Bu sayede Cezayir ezeli düşmanı Tatavlalı’yla yüz yüze hesaplaşma fırsatı bulur.

Leyla, Cezayir’i affedebilecek mi? Cezayir’in Kurban’la ilgili şüpheleri yerini bulacak mı? Ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalan Tatavlalı kurtulabilecek mi? 

Haber Merkezi