12 Nisan 2025 tarihinde yapılması planlanan BAŞKENT-CUP Liseler Arası 3x3 Basketbol Turnuvası, hava muhalefeti nedeniyle 19 Nisan 2025 tarihine ertelendi. Organizasyon ekibi, sporcuların ve izleyicilerin güvenliğini ön planda tutarak bu kararı aldıklarını duyurdu.

B A Ş K E N T C U P-1

Urban-CoLLaR Projesinin ilk çalıştayı Çankaya’da gerçekleşti
Urban-CoLLaR Projesinin ilk çalıştayı Çankaya’da gerçekleşti
İçeriği Görüntüle

Yeni Takvim Yakında Açıklanacak

Turnuva organizasyonundan yapılan açıklamada, “Hava durumunda yaşanan ani değişiklik nedeniyle, katılımcılarımızın güvenliği ve konforu göz önünde bulundurularak erteleme kararı alınmıştır. Tüm genç sporcularımıza ve izleyicilerimize anlayışları için teşekkür ediyoruz” denildi.

B A Ş K E N T C U P

Organizasyon ekibi, güncellenmiş maç programı ve diğer detayların kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti. Sporcular ve basketbolseverler, 19 Nisan’da yeniden heyecan dolu bir atmosferde buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi