Her fırsatta esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, bu seferki esnaf ziyaretini Plevne Mahallesi semt pazarında yaptı. Pazarcı esnafıyla sohbet eden Başkan Ercan, vatandaşlara da tatlı ikram etti. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek isteyen Başkan Ercan’a vatandaşlar “desteğimiz sana tam, yolun açık olsun Başkanım” cevabını verdi.

Pazardan Tatli İkrami (4)

Pazar ziyaretinin ardından Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi’ne giderek öğrencileri ziyaret eden Başkan Ercan, “Kıraathanelerimizin tüm imkanları gençlerimizin emrinde. Onların olduğu yerde neşe var, umut var, enerji var” dedi.

Pazardan Tatli İkrami (3) Başkan Ercan: “Ankara yeniden gerçek belediyecilikle buluşacak” İstasyon Mahallesi’nde vatani görevini yapacak olan bir askerin uğurlamasına katılan Başkan Ercan’ın ziyareti vatandaşı memnun etti. Andiçen Mahallesi’nde de çeşitli esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ercan, Seçim İrtibat Bürosu’nda çalışan teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Pazardan Tatli İkrami (1) Başkan Ercan, AK Parti’nin yerel seçimlerde Sincan’ın tarih yazacağını vurgulayarak “31 Mart gecesi Sincanımızda yeni bir seçim zaferi kazanmaya, Ankaramızı yeniden gerçek belediyecilikle buluşturmaya kararlıyız” mesajını verdi.

Ankara Valiliği'nden yağış uyarısı Ankara Valiliği'nden yağış uyarısı

Pazardan Tatli İkrami (5)

Kaynak: HABER MERKEZİ