2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Balık burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Balık burcu mayıs ayı yorumu...

balık

Balık Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu
5 Mayıs'ta Güneş tutulması iletişim evinizde gerçekleşiyor. İçsel olarak yaşadığınız bir sürü karmaşadan dolayı alacağınız kararların oldukça önemli olacağını gösteriyor. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı bir perspektif sunacaktır.

Olayları genişleterek ve masaya yatırdığınız zaman, yaşamınızı zorlaştıran, kendinizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman, yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız. 5 Mayıs'ta Ay tutulması gerçekleşiyor. Güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz.

Durum değerlendirmesi yaparken, kendi düşünce tarzınızı savunan ve olaylara farklı felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Eğer bekarsanız ve sevgili arıyorsanız, işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile duygusal adımlar atabilirsiniz; yeni duygularınızın keyfini çıkarın. Sizden yaşça büyük çevrelerde dolaşmaktan korkmayın, onların ilgisi size iyi gelecektir. Sezgileriniz size yardım edecek.

5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. 17 Mayıs'ta Jüpiter, Boğa burcuna geçerken; 18 Mayıs'ta Yeniay, Boğa burcunda doğacak. Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir aydasınız. Eskiye olan özleminiz artıyor. El becerilerinizle uğraşmak sizi stresli iş ortamlarından uzaklaştıracaktır. 21 Mayıs'ta Mars, Aslan burcuna geçiyor. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.

Haber Merkezi