Zion Suziki kimdir, nerelidir? Zion Suziki kimdir, nerelidir?

Kanun sanatçısı Aytaç Doğan ''Alışamadım'' performansı sonrası gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Aytaç Doğan kimdir? Aytaç Doğan kaç yaşında? Aytaç Doğan nereli? Aytaç Doğan hangi takımlı? Aytaç Doğan şarkıları nelerdir'' sorularını aratıyor. Peki, Aytaç Doğan kimdir? Aytaç Doğan kaç yaşında? Aytaç Doğan nereli? Aytaç Doğan hangi takımlı? Aytaç Doğan şarkıları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Aytaç Doğan

AYTAÇ DOĞAN KİMDİR?

Aytaç Doğan, 6 Ocak 1976 yılında Bursa'da doğmuştur. Doğan, 13 yaşında dedesinin eve getirdiği kanun ile müzik hayatına adım atmıştır. 14 yaşında İbrahim Tatlıses ile aynı sahneyi paylaşan Aytaç Doğan, hemen ardından İstanbul'a yerleşerek farklı sanatçılarla çalışma fırsatı bulmuştur.

Aytaç Doğan Şarkıları

Tek mızrap tekniğini ve kendi stilini oluşturarak adını duyurmuştur. Mısırlı Ahmet'le tanışması ona farklı kapılar açtı. Mısır'ın ünlü kanun sanatçıları kendisini Kahire'ye davet etmiştir.

Aytaç Doğan Kimdir

Sonraki yıllarda kanunuyla sayısız farklı projede yer aldı ve farklı uluslardan sanatçılarla çalışmıştır. Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın her yerinde festivallere katılmıştır. Hüsnü Şenlendirici ve İsmail Tunçbilek ile Taksim Trio grubunu oluşturan Aytaç Doğan, ilk solo albümü Deva ile 2013 yılında hayranlarıyla buluşmuştur.

Aytaç Doğan Ne Iş Yapıyor

AYTAÇ DOĞAN ŞARKILARI

• Taksim Trio

• Taksim Trio 2

• Kanun Resitali 1

• Kanun Resitali 2

• Kanun Resitali 3

Kaynak: Haber Merkezi