Evli olduğu Halis Serbest isimli erkek tarafından vurularak öldürülen şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan ve Farah Zeynep Abdullah’un başrolü Erdal Beşikçioğlu’yla paylaştığı ‘Bergen‘ 2022’de vizyona girmiş, gişe rekorları kırmıştı.

Dün akşam televizyonda ilk kez ATV ekranlarında yayınlandı.

Filmi daha önce vizyonda ya da platformda izleyen kullanıcılar Twitter’dan bazı sahnelerin sansürlendiğini yazdı. Filmde geçen “Adetim gecikti” cümlesinin biplendiği, hamam sahnesinin kesildiği belirtildi.

Bergen’e hayat veren Farah Zeynep Abdullah, kullanıcılardan gelen sansür eleştirilerine ilk başta şaşırsa da daha sonra sansüre tepki gösterdi.

Twitter hesabından ATV ve RTÜK’ü etiketleyerek tavrını koyan Abdullah, sansürden dolayı izleyicilerden kendi adına özür diledi:

'' DİYECEK SÖZ YOK, ÇOK UTANDIM''

29 Nisan 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var? 29 Nisan 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var?

“Televizyonda çatır çutur millet birbirini vursun, sen git ADET kelimesini kes, İstanbul Sözleşmesi Yaşatır’ı kes, dans sahnelerini gösterme, hamamda da sırtı mı sansürlemişler dediniz? slsspsps Of diyecek söz yok, çok utandım, ben özür dilerim izleyenlerden bu saçma sansürlerden dolayı, Prime’da olması lazım hala, yoksa da dizipalda her şekil vardır.”

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen