Aşk hayatı her burca göre farkılık göstermektedir. Bazı burçlar için aşk olmassa olmazdır. Peki, Aşksız yaşayamayan burçlar nelerdir? İşte aşksız yaşayamayan o burçlar!

burç yorumları

1- YENGEÇ:

Yengeçler yapısı gerği en çok sevilmeye ve sevmeye ihtiyaç duyan burçtur. Birini sevdikçe ve sevildikçe kendini daha iyi hisseden Yengeçler, sevdiği kişiyi odağı haline getirip tüm gününü onu düşünerek geçirebilir.

yengeç

2- TERAZİ:

Yalnız kalmak asla bir Teraziye göre değildir. Mutlaka bir ilişki ya da etkileşim içinde bulunmaları gerekir. Bu durum aynı zamanda onların kendilerini ifade etme şeklidir.

terazi

3- BALIK:

Duygusal eksikliğini biriyle gidermeyi genelde çok seven Balıklar bazı dönemkerd biri olamdan yaşamlarını südürseler de bu durum canlarını oldukaça sıkacaktır.

balık

2 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Boğa burcu günlük burç yorumu

4- AKREP:

Aşkın en tutkulu, kaotik ve zirve halini yaşayan ve yaşatan Akreplerle olmak da olmamak da başa bela bir durum. Gerçekten sevdiklerinde işler daha da kötüye gidebiliyor.

akrep

5- ASLAN:

Yalnız kalma korkusu taşıyan başka bir burç da Aslandır. Aslan burcunun dışa gösterdiği yalnızlığı seviyorum halleri, iş dünaysında tam tersini yansıtmaktadır.

aslan

6- İKİZLER:

Gel gitli halleri, bir sevip bir sevmiyor görünümlerine rağmen İkizler burçları da sevgiye gerçekten ihtiyaç duyan burçlardan biridir. Fakat bunu sürdürmekte zorluk çekerler. Bu sebeple İkizler burcu insanının ya yalnız ya da çok kısa süreli ilişkiler kurduğunu görebilirsiniz.

ikizler

Kaynak: Haber Merkezi