Bir süredir evliliklerinde kriz olduğu ve boşanma aşamasında oldukları iddia edilen çiftten Bülent Şakrak, 'Kriz yok' demişti. Ceyda Düvenci ise terapiste gittiklerini açıklamıştı. Şimdi ise Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak cephesinden kötü bir haber geldi.

Ünlü oyuncular Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak 2015 yılında dünyaevine girdi.

Çifti, yıllardır devam eden mutlu evliliklerini zaman zaman paylaşımlarıyla gözler önüne seriyor.

ceyda3

Ancak, Düvenci ve Şakrak çifti hakkında uzun zamandır boşanma iddiasıyla gündeme geliyor.

Uzun zamandır konuya ilişkin sessizliğini koruyan çiften Ceyda Düvenci, sunuculuğunu üstlendiği programda geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yaparak boşanma iddialarını yalanlamıştı.

ceyda2

Ceyda Düvenci programda yaptığı konuşmasında eşiyle birlikte terapiste gittiklerini doğrulayarak şu ifadeleri kullanmıştı, “Bana garip geliyor kendi adının geçtiği haberleri okudukça, hiç konuşmadığın şeyler konuşuluyormuş gibi olunca...

En son evlilik terapisti kurtardı evliliklerini yazmışlar, evet bir çift terapistine gidiyoruz elbette, oyuncu ruh hali dalgalıdır, çok iniş çıkışlarımız var, biraz şizofrenik bir halimiz var.

Burada örnek alınması gereken şey bir evliliği götürebilme niyetinde kalabilmek. 'Mükemmel evlilikleri vardı çift terapisi kurtardı' Bence her biçimde evlilik mükemmel.

ceyda

Fakat ikili aralarındaki sorunları bir türlü aşamadı.

Okan Ali isminde bir oğlu olan çiftin terapiye rağmen yollarını ayırmaya karar verdikleri bilgisine ulaşıldı.

Hürriyet’in haberine göre, 2015’ten beri evli olan çiftin oturup konuşarak, ayrılmak için beraber karar aldığı iddia ediliyor. Parmakla gösterilen çiftin boşanmamak için çok denedikleri, fakat başaramadıkları ve çocukları için dostluklarını devam ettirmek istedikleri de gelen bilgiler arasında.

Haber Merkezi