Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan “Aşk ve Umut” dizisi gündemden düşmüyor. Hafta içi her gün 16:00'da yayınlanan dizide olaylar bitmiyor. 

27 Nisan gününde yayınlanan bölümde beklenmedik gelişmeler peş peşe geldi. Bugün yayınlanan 144. bölümde Sıla'nın günlüğünü bulan Naciye, Sıla!nın Kuzey'e aşık olduğunu anlıyor. Bülent karısı Feraye’ye sakladığı tüm gerçekleri anlatacakken Gönül’den gelen haberle onun yanına koşar. Gönül borç aldığı Ragıp tarafından tehdit edilmektedir. Bülent Gönül’e yardım etmek için Ragıp’la yüzleşir. Bu yüzleşme Bülent’in yaralanmasına ve ailesinin tehdit altında olduğunu öğrenmesine neden olacaktır. Melis’in kıskançlık krizlerinden yorulan Zeynep ise Bülent’in tavırlarından şüphelenen Feraye ile Melis hakkında konuşmak ister. Konuşma Feraye’in Bülent’in peşine düşmesini engellese de Hülya’nın eve gelmesi, Feraye’nin Bülent hakkındaki şüphelerine bir yenisi ekleyecektir. Hülya’nın çantasında Sıla’nın günlüğünü bulan Naciye ise onun Kuzey’e âşık olduğunu öğrenir. Fakat Sıla, şimdi canını kurtarmanın derdindedir. Sıla’dan gelen mesajla onu kurtarmaya koşan Kuzey’in kendi hayatı da tehlikeye girer.

KUZEY ÖLDÜ MÜ?

Sıla'yı kurtarmaya giden Kuzey iki kişiyle karşı karşıya gelir. Kapıyı kırarak eve giren Kuzey, Sıla'yı kurtarmak ister. Organ mafyaları ise Kuzey'e saldırır. Mafyalarla boğuşan Kuzey, bıçaklanır. Peki, Kuzey ölecek mi? Kuzey öldü mü? İddialara göre Kuzey ağır yaralancak. Kuzey'in ailesi bu olaydan Sıla'yı sorumlu tutacak ancak Kuzey yaşayacak. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.