Hafta içi her gün Kanal D'nin gündüz kuşağında yer alan Aşk ve Umut yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile izleniyor. Geçtiğimiz bölümde Elif'in ölümüyle yıkılan Kuzey ise merak ediliyor. Peki Kuzey'e ne oldu? Elif'in ölümünden sonra Kuzey ne yaptı? Kuzey kim? Aşk ve Umut Kuzey kim? Hakan Dinçkol kim? Kaç yaşında? Nereli? Hangi projelerde yer aldı? İşte merak edilenler...

Aşk ve Umut Kuzey'e ne oldu?

Son bölümlerde oldukça hızlı olaylar yaşanan Aşk ve Umut merakla izlenmeye devam ediyor. Dizide Elif'in ölümünden sonra dengeler değişti. Kuzey ise merak edilmeye başlandı. Kuzey, Elif'in cenazesinden sonra mezarının başından zor ayrıldı. Elif'i kaybetmeye dayanamayan Kuzey şimdi ne yapacak? Bir köy evinde yaralı olarak yatan Kuzey bulunacak mı?

Aşk ve Umut son bölümde neler oldu?

Ege ile Melis’in ilişkisini sindirmekte zorlanan Zeynep, Ege’yle konuşmak isterken Feraye de Melis- Ege ilişkisi hakkında kızıyla yüzleşir. Feraye’nin isteği iki kız kardeşin arasının daha da açılmasını önlemek adına Melis’in bu ilişkiyi bitirmesidir. Ama Zeynep’le kardeş olduğunu bilmeyen Melis, Ege’ye olan tutkusundan ve Zeynep’e hissettiği hınçtan vazgeçmeye niyetli değildir. Ege ise Gönül’ün Zeynep’e duyduğu hasreti gidermenin ve Gönül’e ilgili gerçekleri öğrenmenin yollarını arar. Elif’in ölümüyle dünyası kararan Yıldız, Bülent’in evine Kuzey’e hesap sormaya gelir. Ama kimse Kuzey’in bir köy evinin odunluğunda yaralı yattığını bilmemektedir. Onu iyileştirmek için annesinden gizli elinden geleni yapan Sıla, hem geçim derdi ile uğraşmakta hem de Kuzey’in yaralarını sarmaktadır.

Hakan Dinçkol kimdir?

Hakan Dinçkol, aslen Yugoslav göçmenidir. 1981 İstanbul doğumlu olan Hakan Dinçkol, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi mezunudur. Birçok reklam filminde yer aldıktan sonra 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakterine hayat verdi. Sonrasında Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoglu karakterini canlandırdı. Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları arasında yer aldı. Ünlü isim şu anda Yargı dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır. Pera Palas'ta Gece Yarısı oyuncuları arasında yer alan Hakan Dinçkol Atatürk’ü canlandırdı. Şimdilerde ise son dizisi Aşk Ve Umut'ta Kuzey rolüne hayat veriyor.

Hakan Dinçkol'un rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Öğretmen (Beden Eğitimi Öğretmeni) (TV Dizisi)
2018 – Yuvamdaki Düşman (Alper) (TV Dizisi)
2017 – Savaşçı (Başçavuş Turan) (TV Dizisi)
2015 – Asla Vazgeçmem (Fırat) (TV Dizisi)

Haber Merkezi