Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan “Aşk ve Umut” dizisi gündemden düşmüyor. Hafta içi her gün 16:00'da yayınlanan dizide olaylar bitmiyor. 

Üniversiteye gitmek için annesiyle birlikte İstanbul'a taşınmanın hayalini kuran Zeynep'in başına gelen karmaşık olaylar bitmiyor. 

Tutkulu bir aşk yaşayan ve ayrılan Ege ve Zeynek barışacak mı? Ne zaman barışacaklar? İşte tüm merak edilenler...

Yıllarca, annesi ile küçük bir kasabada yaşayan Zeynep, üniversiteyi kazanıp, ilk defa büyük şehre geldiğinde, ait olmadığı bir çevrede, paranın, gücün ve egoların çatıştığı bir dünyada yaşamak zorunda kalır. İstanbul’da, güçlü ve kalabalık bir ailenin evinde sığıntı olarak yaşayan, kimsesiz bir hayat sürmek zorunda kalan Zeynep, öldü bildiği babasının tam da o evde yanı başında olduğunu öğrendiğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Zeynep’in bu sancılı hayatında başına gelen en güzel şey ise ona yeniden umut etmeyi öğreten aşktır. Ege ve Zeynep bütün imkansızlıklara rağmen büyük bir aşkın kollarına düştüklerinde önlerindeki en büyük engelin en yakınları olacağından habersizdirler.

Dün yayınlanan 109. bölümde Ege ile Melis’in ilişkisini sindirmekte zorlanan Zeynep, Ege’yle konuşmak isterken Feraye de Melis- Ege ilişkisi hakkında kızıyla yüzleşir. Feraye’nin isteği iki kız kardeşin arasının daha da açılmasını önlemek adına Melis’in bu ilişkiyi bitirmesidir. Ama Zeynep’le kardeş olduğunu bilmeyen Melis, Ege’ye olan tutkusundan ve Zeynep’e hissettiği hınçtan vazgeçmeye niyetli değildir. Ege ise Gönül’ün Zeynep’e duyduğu hasreti gidermenin ve Gönül’e ilgili gerçekleri öğrenmenin yollarını arar. Elif’in ölümüyle dünyası kararan Yıldız, Bülent’in evine Kuzey’e hesap sormaya gelir. Ama kimse Kuzey’in bir köy evinin odunluğunda yaralı yattığını bilmemektedir. Onu iyileştirmek için annesinden gizli elinden geleni yapan Sıla, hem geçim derdi ile uğraşmakta hem de Kuzey’in yaralarını sarmaktadır.

NE ZAMAN BARIŞACAKLAR

Zepnep ve Ege'nin birkaç bölüm sonra barışacağı biliniyor. 

Haber Markezi
 

Editör: Nisa K.