Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan “Aşk ve Umut” dizisi gündemden düşmüyor. Hafta içi her gün 16:00'da yayınlanan dizide olaylar bitmiyor. Kanal D'nin gündüz kuşağında yer alan Aşk ve Umut yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile izleniyor. Sıla'yı Alper'le evlendirmek için İstanbul'a gelen annenin Sıla'yı bulması büyük ses getirdi. Peki, Aşk ve Umut dizisindeki Sıla, köye mi dönecek? Sıla, annesiyle mi gidecek? Sıla, kaçırıldı mı? İşte tüm merak edilenler...

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Feraye, Ege’yi de yanına alarak Bülent’in peşine düşmüş ve Bülent’i Gönül’le köhne bir gecekonduda birlikte görmüştür. Durumu tamamen yanlış anlayan Feraye için, kocasını başka bir kadınla görmek bir kıyametten farklı değildir. Feraye darmadağın haldeyken onunla birlikte oraya gelen Ege de şaşkındır. Gönül ise Bülent’in yuvasını yıkmamak ve Zeynep’i zor durumda bırakmamak için Bülent’ten uzak durmaya çalışırken kendini büyük bir yanlış anlaşılmanın ortasında bulur. Öte yandan Melis telefonda annesinin ağladığını duyup ailesine ve en sonunda annesine acı verenin Zeynep olduğunu düşünerek yine tüm öfkesini Zeynep’e kusar. Artık Bülent’in evliliği ve Güralp ailesinin kaderi Feraye’nin vereceği karara bağlıdır. Kuzey cephesinde ise Naciye’nin Sıla ve Kuzey’i birlikte görmesiyle ikiliye öfke saçması bir olur.  Naciye’nin bu hamlesi Sıla’yla ilgili gerçeklerin ortaya çıkmasına neden olur. Ama bu gerçekler Naciye’yi yatıştırmak şöyle dursun Sıla’yla ilgili şüphelerini daha da derinleştirecektir. Naciye Sıla’yı Kuzey’den uzak tutmak için tehlikeli bir oyuna girişmek üzeredir.

SILA GİDECEK Mİ?

Kuzey'in annesi Naciye, Sıla'nın annesinin numarasını buldu ve Sıla'nın adresini atmıştı. Bu bölümde Sıla'nın annesi kızını götürmek için İstanbul'a geldi. Naciye, Sıla'yı alışverişe çıkarmak bahanesiyle kardeşinin eski evine götürdü. Sıla'nın annesi bu eve gitti ve Sıla'ya, "Artık eve gidiyoruz. Alperle eveleneceksin" dedi. Dizi tam bu sahnede sona erdi. Edinilen bilgiye göre annesi Sıla'yı götürecek ancak Kuzey Sıla'yı kurtaracak. 

Haber Merkezi