Kanal D’nin hafta içi her gün yayınlanan “Aşk ve Umut” dizisi gündemden düşmüyor. Hafta içi her gün 16:00'da yayınlanan dizide olaylar bitmiyor.  Kanal D'nin gündüz kuşağında yer alan Aşk ve Umut yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile izleniyor. Geçtiğimiz bölümde Elif'in ölümüyle yıkılan Kuzey ise merak ediliyor. En son kaza yapan ve Sıla tarafından bulunan Kuzey, Sıla'yı istemediği bir evlilikten kurtarmak için Sıla'yı alıp bir otele götürdü.

AŞK VE UMUT DİZİSİNDE SILA VE KUZEY ARASINDA YENİ AŞK MI DOĞUYOR?

Kanal D'nin sevilen dizisi Aşk ve Umut'ta heyecan sürüyor. Elif'in ölümüyle sarsılan Kuzey, kaza yaptıktan sonra yeni yeni kendine gelmeye başladı. Kazadan Sıla sayesinde kurtulan Kuzey, henüz Elif'i tam anlamıyla unutamadı. Sıla ise annesi tarafından zorla evlendirilmeye çalışılırken Kuzey, Sıla'yı kurtarmak için kız isteme sırasında Sıla'yı kaçırdı. Birlikte otele giden Kuzey ve Sıla ikilisi arasında henüz bir gelişme yaşanmadı lakin Sıla, Kuzey'e olan aşkını kendine itiraf etti. Kuzey ise henüz herhangi bir duygu hissedip hissetmediğini bilmiyor.

Sıla, Kuzey ile beraber evden kaçtıktan sonra Sıla'nın annesi ve zorla evlendirilmeye çalışıldığı Alper, her yerde Sıla'yı arıyor. 

AŞK VE UMUT KONUSU NE?

Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alındığı dizide Kuzey, Firdevs, Bülent ve Feraye karakterleri ön planda yer alıyor. Herkesin kendinden bir şey bulacağı, hayatın içinden bir hikayeyle geliyoruz. Aynı zamanda hikâyeyi besleyen karakterlerin ters köşeleri izleyiciyi şaşırtacak. Hikâyenin hırslı ve entrikalı yönleri daha da ilgi çekiyor.

Haber Merkezi