Dünkü yenilginin ardından Galatasaray sonraki sezonun planlamalarına başladı. Mauro Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı belirsizken yeni bir isim gündeme gelmişti. İmzalanan sözleşmeyle Bafetimbi Gomis Galatasaray'da forma giyecek. Yerini doldurmak isteyen Galatasaray'da hedef Fransa.

Marsilya'nın yıldızı Alexis Sanchez için istekli olan Galatasaray, Şilili yıldız ile daha önce de görüşmüştü. Hatta Arda Turan, Galatasaray'a bu transferde aracılık etmiş ve bir açıklamasında "En çok içimde kalan transfer Alexis Sanchez'di. Çok istedik Galatasaray'a gelmesini, görüştük de ama olmadı. Marsilya aldı" demişti.

Şimdi ise Marsilya ile 34 yaşındaki yıldızın yolları ayrılmak üzere. Sabah'taki habere göre önümüzdeki sezon takımda düşünülmeyen Şilili için Galatasaray ve Arda Turan bir kez daha devrede.

Sanchez de Galatasaray'a sıcak bakıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi halinde Galatasaray'ın şansı daha da artacak.

Marsilya forması ile şu ana kadar 35 maça çıkan Alexis Sanchez, 16 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Daha önce Inter, Barcelona, Manchester United ve Arsenal gibi dev kulüplerin formasını giyen Alexis Sanchez'in piyasa değeri 4.5 milyon Euro.

Haber Merkezi