Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler'le ilgili gündemi sarasacak bir iddia ortaya atıldı. Uzun süren sakatlıklar sonrası Güler, ilk maçına İspanya Kral Kupası'nda Arandina'ya karşı çıkmıştı. Real Madrid ile henüz LaLiga'da forma şansı bulamayan Arda Güler; Rayo Vallecano, Mallorca ve Almeria müsabakalarının kadrosunda yer alsa da süre alamamıştı. Real Madrid'in Arda Güler'i sezon sonuna kadar bir takıma kiralamayı planladığı iddia edildi. Peki, Arda Güler hangi takıma kiralanacak? İşte detaylar...

Arda Güler Real Madrid Ilk Maç

ARDA GÜLER HANGİ TAKIMA KİRALANACAK?

Real Madrid'te süre bulmakta zorlanan Arda Güler'in başka bir takıma kiralanacağı iddia edildi.

Arda Güler Real Maçı Performans

İddiaya göre; genç yıldızın kiralanacağı takım Real Sociedad olabilir.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçlarının hakemleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçlarının hakemleri belli oldu!

Arda Güler-2

Haberde, Sociedad'ın son yıllarda genç yeteneklerin adresi olduğu belirtilirken, İspanyol takımının hocası Imanol Alguacil'in elinde Martin Odegaard ve Takefusa Kubo gibi yeteneklerin parlatıldığı hatırlatıldı.

arda ancoletti

Arda Güler'in kiralanma olasılığının ocak ayı için düşük olduğu vurgulanırken, bu operasyonun önümüzdeki yaz gerçekleşebileceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi