Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan maçı Galatasaray kazandı.  Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın ardından A Spor'da değerlendirmelerde bulunan ünlü yorumcu Erman Toroğlu, açtı ağızını yumdu gözünü. Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler hakkında flaş ifadelerde bulundu. 

Fenerbahçe, Galatasaray'a Nef Stadı'nda 3-0 yenilirken, genç yıldızı Arda Güler de bekleneni veremedi. Teknik direktör Jorge Jesus, Arda Güler'i 65. dakikada oyundan aldı, yerine Emre Mor'u soktu.

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, A Spor'daki programda Arda Güler'i eleştirdi. Toroğlu, şunları ifde etti:

"Arda Güler'in biraz kalçası kalkmış. Öbür kelimeyi kullanmak istemiyorum. Kalçayı biraz indirsin yok öyle bir hikaye. Yok aldığın topu oradan vur yok araya top atma falan sen onları yapan bir adamsın. Sen onları yap, biraz ben yapayım havasında olmaz. Erken öten horozun kelleyi koparırlar. Çok iyi pas atabilecekken topa vuruyor. Arda 42 kere topla buluşmuş 20 isabetli pas yapmış, yarıdan az. Bu çocuk bozulmaya da müsait. Dikkatli olmalı."

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.