Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'yengeç' burcunu neler bekliyor? Yengeç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'yengeç' burcunu aralık ayında bekleyenler...

2 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu

burçç

ARALIK AYINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Aralıkta Merkür'ün geri hareketi duygusal karmaşaya neden olabilir. Yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Bu nedenle, geçmişte fark edemediğiniz bazı olayların perde arkasını daha iyi görebileceksiniz. Hayallerinizle ve değerlendirilmeyen yeteneklerinizle ilgili, uzun süredir beklediğiniz konularda sürprizlere hazırlıklı olun. Güçlü olmak arzusuyla, önemli kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bu dönem aşk konusunda da zorlanmalar söz konusu. Aşk hayatınızda sıcak savaşlardan kaçınmalı ve partnerinize karşı politik olmalısınız. Gizli tutkular başınıza iş açmasın. Gizli buluşmaların olumsuz sonuç verebileceğini unutmayın. Başınızı ağrıtacak dedikodular bu dönemde ortaya çıkacak.

Dost toplantılarında karşılaşacağınız kişilerin sizi etkilemesine izin vermeyin. Eski bir arkadaş, yasak duyguları körükleyebilir. Bu dönemde ilişkilerinizi sorgulayarak bazı kararlar alabilirsiniz. 12 Aralık'ta Yeni Ay, Yay burcunda. 14 Aralık'ta Merkür, retroya başlıyor. 27 Aralık'ta Dolunay, Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı, strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.