Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'yay' burcunu neler bekliyoryay burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'yay' burcunu aralık ayında bekleyenler...

ARALIK AYINDA YAY BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

Aralıkta Plüton kişisel evinizde. Fedakarlıklarınızın karşılık görmeyeceğinizi zannederek susmayı tercih ediyorsunuz. Yardım etme duygunuz oldukça yoğun ve birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Güven duygusuna her zamankinden fazla ihtiyacınız olacak.

Yakınlarınızdan bile düşüncelerinizi saklayacaksınız. Dostluklar ve iş anlaşmaları ön plana çıkabilir. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Bu ay, aşk gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak sizi olumlu kılacaktır. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak.

Eşinizden destek geliyor. Kıskançlık duygularınıza dikkat etmelisiniz. Enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirecek ve aşkı kendinize çekmeyi başaracaksınız. Aşk yaşamınız, hayatınızdaki tüm değerlerin önüne geçecek.

29 Nisan Başak burcu günlük burç yorumu 29 Nisan Başak burcu günlük burç yorumu

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.