Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'oğlak' burcunu neler bekliyor? Oğlak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'oğlak' burcunu aralık ayında bekleyenler...

burçç

ARALIK AYINDA OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Bu ay Plüton kişisel evinizde. Yardımseverlik duygunuz ağır basıyor. Çevrenizdeki kişilerin işlerini kolaylaştırmak onlara destek vereceksiniz. Yakınlarınızdan bile saklayacağınız bası düşünceleriniz var. Bu dönem iş anlaşmaları önen kazanabilir. Bazı kişiler ortak çalışmalar içine girebilirsiniz.

Aralıkta romantik ve çekici bir döneme gireceksiniz. Aşk yaşamınızda gizli kapaklı olaylardan uzak durmayı, açık olmayı tercih edeceksiniz. 12 Aralık'ta Yeni Ay, Yay burcunda doğacak. Sağlık gezegeniniz Merkür, 14 Aralık'tan başlamak üzere Oğlak ve Yay burcunda geri hareketini yapıyor. Bilinçaltınız devreye girecek. Düşünce sistemiyle iyileştirme gücünü kullanabilirsiniz. Eğer sağlık sorunlarınız varsa hızla iyileştiğinizi göreceksiniz. Bu ay değişik alternatif iyileşme yöntemlerini deneyebilirsiniz.

2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor? 2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor?

Detoks rejimleri sizin için oldukça uygun olacak. Yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. 27 Aralık'ta Dolunay, Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bu ay öfkelerinizi dizginleme konusunda başarılı olacaksınız.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.