Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'boğa' burcunu neler bekliyor? Boğa burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'boğa' burcunu aralık ayında bekleyenler...

5 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu 5 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu

burçç

ARALIK AYINDA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Aralıkta her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Gizli duygularla başınız dertte; benden söylemesi. Sevdiğiniz veya kafanıza taktığınız kişiyi gözünüzde büyütmeyin. Olmayacak hayallerle kafanızı kurcalamayın.

Karşınızdaki kişilerin yardımsever duyguları sizi yanıltmasın. Sizden belli menfaatleri olan kişileri bilinçsizce çevrenize toplayabilirsiniz. Hayaller ve gerçekler arasında yaşayacağınız medcezirlerin, aslında yaşamınızı renklendirmek adına evrenin size sunduğu küçük hediyeler olduğunu unutmayın.

Aralık boyunca sağlık gezegeniniz Venüs, karşıt evinizde ilerliyor. Ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Felsefi tavırlarınız da, her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Üstünlük duyguları içindesiniz. Bu dönemde hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.