Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'aslan' burcunu neler bekliyor? Aslan burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'aslan' burcunu aralık ayında bekleyenler...

burçç

2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

ARALIK AYINDA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Mesleğinizle ilgili hayallerinizi ve isteklerinizi yeniden gözden geçirirken, çevrenizde sizin gibi pozitif düşüncelere sahip olan kişilerle birlikte olacağınız işlere yöneleceksiniz. Durum değerlendirmesi yaparken çevredeki kişilerden yanlış fikirler alarak etkilenmemeye çalışın. Esnek olmanız gereken bazı konularda, tüm inatçılığınızla sabit tavırlarınızı muhafaza etmeniz sizin için büyük bir engel.

Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor. Bazılarınız yolculuklarda tanışacağı kişilerle, evlilikle biten beraberlikler yaşayacaktır.

Jüpiter, 10. evden destek verecektir. 12 Aralık'ta Yeni Ay, Yay burcunda. 14 Aralık'ta Merkür retrosu başlıyor. 27 Aralık'ta Dolunay, Yengeç burcunda. Sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mideniz ve sindirim sisteminiz hassas. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.