5 Mayıs Yay burcu günlük burç yorumu 5 Mayıs Yay burcu günlük burç yorumu

Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Aralık ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay akrep burcunu neler bekliyorAkrep burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte akrep burcunu aralık ayında bekleyenler...

burçç

ARALIK  AYINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Aralıkta yeni başlayacağınız işlerinizde kontrollü yol almaya çalışın; her şeyin en kötüsünü düşünerek önceden önlem alın. Bu arada yaşamınızda iz yapan mevcut işlerinizi ele alarak, düzeltici faaliyetler doğrultusunda çalışabilirsiniz. Yeni işlerde sorun yaratan Merkür, eski işlerinizi destekleyecektir.

Sosyal ilişkilerinizdeki sorunları da bu dönemde çözebilir, iletişim problemlerinizi düze çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz. Bu ay sanatsal faaliyetlere daha fazla önem vereceksiniz ve bazılarınız, tanışacakları ilginç kişilerden aşk teklifleri alacaklar. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalısınız. Çünkü karşılaşacağınız kişilerin etkili sözleri ve anlamlı davranışları baştan çıkarıcı olurken, daha sonra vazgeçeceğiniz birlikteliklerin temelini atabilirsiniz.

Belleğiniz çok güçlü; yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. Mars, Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. 12 Aralık'ta Yeni Ay, Yay burcunda doğuyor. 14 Aralık'ta Merkür, geri hareketine başlıyor. 27 Aralık'ta Dolunay, Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Ayaklarınızı üşütmemeli, kendinize dikkat etmelisiniz. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Eskiye olan özleminiz artıyor. El becerilerinizle uğraşmak sizi stresli iş ortamlarından uzaklaştıracaktır Olaylara olumlu bakabilirsiniz. Takıntılarınızdan kurtuluyorsunuz.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.