Erkek egemen dünyada sadece erkeklerin eğlenmesi için tasarlanan pavyon işletmeleri, yüzyıllardır devam ediyor. Pavyonlarda canlı müzik eşliğinde kadınlar dans ediyor, erkekler kadınlarla konuşuyor. Ancak bu işletmeler birçok kadının hayatını sürdürebilmek için çalıştığı yerler. Türkiye'de çok yaygın olan pavyon kültürü ise Ankara'dan çıkıyor. Bu sebepten Ankara'da yüzlerce pavyon bulunuyor. Tüm dünyaca ünlü olan Ankara Pavyonları "tarlayı sattırmak" terimiyle biliniyor. Bu haberde, Ankara'daki popüler pavyonları derledik. İşte Ankara'da ünlü olan o pavyonlar...

Pavyon-1

06 PAVYON

06 Pavyon, Ankara'nın popüler pavyonları arasında yer alıyor. 06 Pavyon, Maltepe'deki Gazi Mustafa Kemal Bulvarında yer alıyor. Akşam 20:00'da açılan ve 05:00'da kapanan pavyonda, canlı müzik bulunuyor. 

Povyon 4

REYNA SHOW

Reyna Show, ünlü pavyonlar arasında yer alıyor. Ankara'ya gelen birçok ünlünün Reyna Show'a gittiği biliniyor. Pavyon, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üstünde yer alıyor. 

Povyon 3

Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı

KRİSTAL EĞLENCE MERKEZİ

Kristal Eğlence Merkezi, iki katlı bir pavyon. Mekan Ankara'da pavyonlarıyla ünlü olan Çankırı Caddesi'nde yer alıyor. Akşam 17:00'da açılan mekan 06:00'da kapanıyor. 

Pavyon 4

MEGA SHOW PAVYON

Mega Show Pavyon, oyun havalarıyla tanınmış bir mekan. Pavyon, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda yer alıyor. Akşam 20:00'da açılan mekan 05:00'da kapanıyor. Mega Show Pavyon, cumartesi ve pazar günleri hizmet vermiyor.

DERYALAR PAVYON

Deryalar Pavyon, Ankara'nın Çankaya İlçesi'ndeki Talatpaşa Bulvarı'nda  yer alıyor.  

Pavyon 3

BEBEK ŞHOW GAZİNOSU

Bebek Şhow Gazinosu, Kızılay'daki Çanakcı İşhanı'nda bulunuyor. Mekan, 7/24 saat açık olan pavyonlar arasında yer alıyor. 

Pavyon 2

YÖREM SHOW GAZİNO

Yörem Show Gazinosu, Ulus'taki  Rüzgarlı Sokak'ta bulunuyor. Genellikle yaş ortalaması yüksek erkeklerin gittiği mekan 7/24 açık. 

Pavyon 7

Bu haberimizde Ankara'da ünlü olan birkaç pavyona yer verdik. Unutulmamalıdır ki pavyon kültürü kadın erkek eşitsizliğini yeniden üreten yerlerdir. Bu mekanlarda gelen hesaplar ise verilen siparişe göre değişmektedir.